Spanish Catalan English French German Russian

Llegir, inspira... (2)

Del 11 de Enero 2021 al 2 de Febrero 2021

Centre Cívic Tomasa Cuevas - Les Corts,  C/ Dolors Masferrer i Bosch 33-35

La exposición "Llegir inspira" a partir del próximo lunes día 11, se traslada al Centro Civico Tomasa Cuevas, Les Corts, Barcelona. Los Centros Cívicos de Barcelona, mantienen las actividades que les están permitidas en estas circunstancias, en este caso las exposiciones. No se permite inauguración pero por supuesto se puede visitar. Si es en grupo, no pueden pasar de un máximo de seis personas.


Llegir, inspira... : Introducción a la exposición

“La literatura, ha estat sempre part important a la meva obra, i de fet és la fonamentació teòrica de les meves lectures, el que em porta a les imatges i el que vull expressar. No pretén ser il·lustració sinó que intento transmetre mitjançant imatges, el que aquesta lectura m'ha suggerit o fet sentir.

Sóc conscient que el meu dibuix té una clara ascendència escultòrica, però alhora, tant en pintura com en escultura sempre m'ha interessat la simplicitat de la forma, tan com el dinamisme i l'expressió. A això contribueix, penso, el cromatisme i la línia que per a mi sempre ha estat important: "La línia és la intel·ligència pura en els cossos", en paraules de Maria Zambrano”

MARISA ORDÓÑEZ, artista

Televisió

 La Sala Ignasi Vallhonesta del centre cívic Matas i Ramis acull la mostra de pintures “Llegir inspira” de Marisa Ordóñez. Es tracta d’una selecció d’una dotzena d’obres de gran format realitzades els darrers anys i que estan inspirades en llibres que l’artista ha llegit. Novel•les de Paul Auster, María Zambrano o Virginia Woolf entre d’altres es veuen reflectides a les pintures amb un text que les acompanyen.

Galería de imágenes