Spanish Catalan English French German Russian

Llegir, inspira... (2)

Del 11 de Enero 2021 al 2 de Febrero 2021

 Centre Cívic Tomasa Cuevas - Les Corts, C/ Dolors Masferrer i Bosch 33-35

La exposición "Llegir inspira" a partir del próximo lunes día 11, se traslada al Centro Civico Tomasa Cuevas, Les Corts, Barcelona. Los Centros Cívicos de Barcelona, mantienen las actividades que les están permitidas en estas circunstancias, en este caso las exposiciones. No se permite inauguración pero por supuesto se puede visitar. Si es en grupo, no pueden pasar de un máximo de seis personas.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Llegir, inspira...

Del 2 de desembre 2020 al 8 de gener 2021

Centre Cívic Matas i Ramis C/ Feliu i Codina, 20. Barcelona (Sala Ignasi Vallhonesta)

“La literatura, ha estat sempre part important a la meva obra, i de fet és la fonamentació teòrica de les meves lectures, el que em porta a les imatges i el que vull expressar. No pretén ser il·lustració sinó que intento transmetre  mitjançant imatges, el que aquesta lectura m'ha suggerit o fet sentir.

 Sóc conscient que el meu dibuix té una clara ascendència escultòrica, però alhora, tant en pintura com en escultura sempre m'ha interessat la simplicitat de la forma, tan com el dinamisme i l'expressió. A això contribueix, penso, el cromatisme i la línia que per a mi sempre ha estat important: "La línia és la intel·ligència pura en els cossos", en paraules de Maria Zambrano” 

Marisa Ordóñez

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

LA EVOLUCIÓN DE LA FORMA

fnauguració: dijous 28 de novembre 2019 a les 19.30 h

Sala d'Exposicions Joan Alsina del Centre Cultual La Farinera del Clot. (Barcelona)

   A càrrec de Marisa Ordóñez

Aquesta exposició pretén ser un recull de l’obra escultòrica de l’autora. D’aquesta forma es pot apreciar l’evolució en el tractament de la matèria i els plantejaments intel·lectuals, socials o ideològics de com ha estat suggerida. L’autora s’interessa especialment el cos humà, sentiments, aptitud, expressió etc. El dibuix és part fonamental en la seva feina, i és el dibuix de models del natural el que en suggereix la forma.

 

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Mans de Dona

 4 de sept de 2019 a 7 de oct de 2019

CC Matas i Ramis-Horta Guinardó, (Barcelona)

   Texto para el comentario de inicio Recuperamos esta exposición, que quiere hacer visible el trabajo de la mujer tanto en su actividad laboral como personal o doméstica.

Aunque puede considerarse atemporal, en el momento en que se realizó, año 200, las mujeres empezábamos a incorporarnos al mundo laboral en profesiones hasta entonces consideradas solo "de hombres." Esto también lo podemos ver reflejado en alguna de las profesiones elegidas.

Por otra parte, con la exposición conmemoramos los 25 años de la formación del grupo "Dones d'Horta", que con el soporte y financiación del C.C. Matas y Ramis y del Distrito de Horta-Guinardó del Ayuntamiento de Barcelona, pudimos llevar a buen fin dicha exposición y la edición del catálogo. Nos vemos en la inauguración el próximo lunes. Más información en el cartel adjunto.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s